Vores medarbejdere

Det sundheds- og socialfaglige børneteam

Medarbejdere

Der er på nuværende tidspunkt ca. 100 ansatte i Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam. Det er en blanding af fastansatte og faste timelønnede, som er uddannet til at varetage pleje og behandling af syge børn, og som oftest har erfaring fra børneafdelinger.

Ca. 30 af disse medarbejdere varetager desuden opgaver, de er specielt og tidsbestemt headhuntet til. Det kan for eksempel være en sygeplejerske, der er ansat på børneafdelingen, som får mulighed for at fortsætte samarbejdet med et barn og en familie, de allerede kender.

 De ansatte repræsenterer følgende faggrupper:

  • Sygeplejersker.
  • Social- og sundhedsassistenter.
  • Social- og sundhedshjælpere.
  • Pædagoger
  • Pædagogiske assistenter
  • Omsorgsmedarbejdere.

Hvad siger vores medarbejdere?

I Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam er vi stolte af og glade for vores meget dygtige og yderst engagerede medarbejdere. Alle i Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam er dagligt med til at gøre en forskel for familier med børn og unge med særlige behov. Det er noget, der kan mærkes på arbejdsglæden – at vi gør en forskel og skaber tryghed. 

Heidi, sygeplejerske i Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam:

“Det er motiverende for mig at få lov til at følge barnet og familien på tæt hold og se, hvilken forskel jeg er med til at gøre i deres hverdag. Jeg brænder for at arbejde med sygepleje af børn, og jeg er glad for mit job, fordi jeg rent faktisk få lov til at yde sygepleje. Jeg får lov til at sætte mit aftryk, og jeg er med til at gøre en forskel for et barn med alvorlig sygdom og dets familie. Det er en fed måde at være sygeplejerske på.”

Kirsten, psykiatrisk sygeplejerske i Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam:

“Det er en fantastisk følelse at være med til at gøre en positiv forskel for familier,
der har det svært. Jo større kamp, jo større faglig stolthed og tilfredshed giver
det, når man kan se, at der er så meget, der faktisk lykkes. Det får det til at
være det hele værd.”

Mary, pædagog i Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam:

“Jeg føler, at jeg gør en forskel for børn og familier i en vanskelig situation – at mit arbejde rent faktisk nytter noget. Jeg oplever en stor tryghed i mit job, da jeg er tilknyttet et fast team. Det giver mig et stort kendskab til barnet og familien – og det skaber tryghed for både dem og mig. Kendetegnende for alle de børneopgaver, jeg har været tilknyttet, er, at der altid er en lille hånd, der gerne vil holdes, når livet er svært. Jeg synes, jeg har verdens bedste job.”

Lotte, genoplivningsinstruktør i Det Sundhedsfaglige Børneteam:

” Jeg møder altid søde og glade medarbejdere, når jeg underviser, og jeg fornemmer en stor arbejdsglæde. Jeg er meget glad for at kunne holde mine faglige kompetencer indenfor børnesygepleje ved lige, når jeg arbejder for Det Sundhedsfaglige Børneteam.”

Helene, sygeplejerske i Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam:

“Når jeg sidder og reflekterer over, hvad jeg har lavet de seneste fem år i Det Sundhedsfaglige Børneteam, husker jeg en masse fantastiske oplevelser, som jeg ikke ville have fået som sygeplejerske på min gamle arbejdsplads. Jeg har blandt andet fået indblik i det engelske sygehusvæsen, én gang på Birmingham Children’s Hospital og to gange på Great Ormond Children’s hospital i London.”

Bodil, sygeplejerske i Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam:

“… og så får jeg lov at nyde synet af et barn, som har haft en dejlig juleaften
hjemme sammen med sin familie. Det giver mig en stor tilfredsstillelse og
stolthed over det arbejde, som jeg får lov til at udføre i hjemmene. Og juleaften er ingen undtagelse.”