Formålet med den følgende tekst er at forklare, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger Det Sundhedsfaglige Børneteams hjemmeside.


Behandling af persondata

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Vores website anvender cookies. Cookies er filer, der gemmes i din internetbrowsers filmappe, så den besøgte hjemmeside kan registrere, at den besøgendes computer, smartphone, tablet eller lignende tidligere har besøgt hjemmesiden. Disse cookies kan have mange forskellige formål og kan eksempelvis bruges til at identificere tidligere besøgende og føre statistik over besøgende på en hjemmeside. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode såsom virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se eksempelvis denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Vi anvender cookies på Det Sundhedsfaglige Børneteams hjemmeside. Vores hjemmeside gør brug af cookies fra Google Analytics. Det primære formål for disse cookies er igennem statistik at kunne se, hvordan du som bruger anvender hjemmesiden, sådan at vi kan forbedre hjemmesidens struktur og indhold. Derudover anvender vi cookies fra Google Analytics til at dokumentere vores hjemmesides besøgstal. Såfremt du vælger at tilmelde dig vores nyhedsbrev, gør vi tilmed brug af cookies fra MailChimp. Trykker du på vores sociale medie-kapper, gør vi brug af cookies fra Facebook, LinkedIn eller Twitter.

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, der bruges til at indsamle statistik, kan du gøre dette ved at følge dette link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Generelt om personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller sender os en besked via vores kontaktformular.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mailadresse. Dette vil være i forbindelse med brug af kontaktformularen.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, så vi kan levere det indhold, som viser sig mest relevant for dig som besøgende på vores hjemmeside, samt at fremsende et nyhedsbrev, hvis du vælger at tilmelde dig dette. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter oplysningerne, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Cookies gemmes i op til 6 måneder.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til optimering af indhold samt målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: iaoe@boerneteam.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Websitet ejes og publiceres af:
Det Sundhedsfaglige Børneteam
Randers Sundhedscenter
Biografgade 3, 4. sal
8900 Randers C
CVR: 33 36 34 27
Telefon: 22 23 63 13
E-mailadresse: info@boerneteam.dk

Cookie- og privatlivspolitik er opdateret den 31. maj 2018.