Det Sundhedsfaglige Børneteam søger en dygtig sygeplejerske til børneopgave i hjemmet

Brænder du for sygepleje af børn?

Det Sundhedsfaglige Børneteam søger en dygtig og dedikeret sygeplejerske, der ved hjælp af høj faglighed og professionalisme evner at skabe tryghed omkring børn med særlige behov. 

Er det dig, så vil du blive en del af dygtige teams, der gennem behandling og pleje af børn med særlige behov i hjemmet er med til at gøre en betydningsfuld forskel for både børnene og familierne.

Vores mål for plejen af børnene i hjemmet er nemlig at skabe en tryghed, der gør, at familierne kan leve det familieliv, de ønsker – også med de betingelser det giver at have et barn med særlige behov og et sygeplejefagligt team i hjemmet en stor del af døgnet.

Hvis det er muligt, vil du være på to børneopgaver, men det skal være i samarbejde med dig – det kan også være, at det er hos en familie, hvor du vil være fast. Der vil være tale om en ansættelse på 30-36 t/ugen.

En af opgaverne foregår i familiens hjem i Randers-området. Opgaven er ved et barn med autisme, hvor aflastning kombineres med en sygeplejefaglig ernæringsindsats samt leg/læring.
Vagtformen er en kombination af aften- og nattevagter, der henholdsvis ligger fra kl. 12.00/13.30 – 21.30/22.00. Dette gør sig gældende hele ugen.

Den anden opgave foregår i familiens hjem i Hadsten-området. Opgaven er ved et barn med svær epilepsi. Opgaven består af pleje/aflastning og behandling af anfald og vurdering af stimuli omkring barnet samt være en stor del af barnets behov for lege og aktiviteter.
Vagtformen vil være dag- aften- og nattevagter fordelt på alle ugens dage.

Du skal påregne weekendarbejde hver 2. weekend.

Du vil i din opstart gennemgå et oplæringsforløb med dygtige, gode kollegaer.


Vi forventer, at du:

– brænder for sygepleje af børn

– er ansvarsbevidst

– er mødestabil

– udviser fleksibilitet

– kan arbejde selvstændigt

– gerne har erfaring med epilepsi

– har forståelse og respekt for et godt samarbejde med familien


Det tilbyder vi

Du vil blive en del af et kompetent sygeplejefagligt team, hvor medindflydelse, ansvar, dialog og faglig sparring er i fokus.

Du får som medarbejder i Det Sundhedsfaglige Børneteam mulighed for at udvikle din faglighed gennem den konkrete opgave, hvor du til hver en tid har mulighed for sparring, men også gennem teammøder, oplæg og andre arrangementer med faglig relevans.

For hvert team er der tilknyttet en ansvarlig tovholder, som er med til at sikre den faglige indsats samt et godt arbejdsmiljø i hjemmet.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst med DSR.

 

Ansøgningsfrist

Vi vil afholde samtaler løbende, og tiltrædelse er snarest muligt. Send os derfor din ansøgning samt CV ved først givne lejlighed. 


Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Rikke Fisker på telefonnummer 86 41 63 13 hverdage mellem kl. 8-16. Du kan også vælge at læse mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk eller på vores Facebook-side @DetSundhedsfagligeBoerneteam.

Send din ansøgning samt CV via mail til job@boerneteam.dk eller pr. post til Det Sundhedsfaglige Børneteam, Biografgade 3, 4. sal, 8900 Randers C.