Sygeplejerske søges til børneopgave i Favrskov

Dygtig og dedikeret sygeplejerske til en opgave ved et barn med epilepsi

Brænder du for sygepleje af børn, og vil du være med til at skabe tryghed?

Det Sundhedsfaglige Børneteam søger en dygtig og dedikeret sygeplejerske, der ved hjælp af høj faglighed og professionalisme evner at skabe tryghed omkring et barn med svær epilepsi.

Er det dig, vil du blive en del af et veletableret team, der gennem behandling og pleje af barnet i hjemmet gør en betydningsfuld forskel for hele familien.

Den konkrete opgave er ved et barn med svær epilepsi, og plejen/aflastningen foregår i familiens hjem i Favrskov Kommune. Arbejdet vil bl.a. bestå af behandling af anfald og vurdering af stimuli omkring barnet samt være en stor del af barnets behov for lege og aktiviteter.  

Du vil fungere som fast afløser, og du vil kende din vagtplan fire uger frem. Timeantallet pr. uge vil og kan variere alt afhængig af familiens behov, som vi vægter meget højt. Dog kan vi tilbyde 12 – 32 timer pr. uge efter ønske, og hvad der må gå op med resten af teamet. Du vil også selv have indflydelse på timeantallet.
Det forventes også, at du kan træde til ved ferieafholdelse og sygdomsdækning på teamet, da det er vigtigt, at der sikres kontinuitet og stabilitet omkring familien.

Vagtformen vil både være dag- aften- og nattevagter fordelt på alle ugens dage, og det er nødvendigt, at du er fleksibel. Alle vagter er vågne vagter.

I denne stilling kan der evt. være mulighed for faste nætter efter intro-vagter i dagstid over en periode, hvis du er til en nattevagtsstilling – ellers vil det være en kombination af blandede vagtlag.

Vores mål for plejen af barnet i hjemmet er at skabe en tryghed, der gør, at familien kan leve det familieliv, de ønsker – også med de betingelser det giver at have et alvorligt sygt barn.

 

Vi forventer, at du:

– har specialerfaring med epilepsi, så du kan håndtere svær epilepsi

– brænder for sygepleje af børn

– er engageret og ansvarsbevidst

– er mødestabil

– udviser fleksibilitet

– kan arbejde selvstændigt

– har forståelse og respekt for et godt samarbejde med familien

 

Det tilbyder vi

Du vil komme til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at sikre den faglige indsats samt et godt arbejdsmiljø i hjemmet. Du vil få høj medindflydelse og stor mulighed for at sætte dit præg på arbejdet.

I Det Sundhedsfaglig Børneteam er medindflydelse, ansvar, dialog og faglig sparring i fokus. Du får som medarbejder mulighed for at udvikle din faglighed gennem den konkrete opgave, hvor du til hver en tid har mulighed for sparring, men også gennem teammøder, oplæg og andre arrangementer med faglig relevans.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst med DSR.

 

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Vi vil afholde samtaler løbende, og tiltrædelse er snarest muligt. Send os derfor din ansøgning samt CV ved først givne lejlighed.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Send os din ansøgning samt CV via mail til job@boerneteam.dk eller pr. post til Det Sundhedsfaglige Børneteam, Randers Sundhedscenter, Biografgade 3, 4. sal, 8900 Randers C.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Rikke Fisker på telefonnummer 86 41 63 13 hverdage mellem kl. 8-16. Du er også velkommen til at skrive til os på mail-adressen job@boerneteam.dk.

Du kan læse mere om Det Sundhedsfaglige Børneteam på vores hjemmeside www.boerneteam.dk eller få et indblik i vores verden på vores Facebook-side @DetSundhedsfagligeBoerneteam.