Brænder du for at aflaste og støtte børn med særlige behov eget hjem?

Brænder du for sygepleje af børn, og vil du være med til at skabe tryghed? Favrskov kommune.

Det Sundhedsfaglige Børneteam søger en dygtig og dedikeret sygeplejerske, der ved hjælp af høj faglighed og professionalisme evner at skabe tryghed omkring et barn med svær epilepsi.

 

Er det dig, vil du blive en del af et veletableret team, der gennem behandling og pleje af barnet i hjemmet gør en betydningsfuld forskel for hele familien.

Den konkrete opgave er ved et barn med svær epilepsi, og plejen/aflastningen foregår i familiens hjem i Favrskov Kommune.
Arbejdet vil bl.a. bestå af behandling af anfald og vurdering af stimuli omkring barnet. I dagstid vil du også være en stor del af barnets behov for lege og aktiviteter.

Vagtformen vil være en kombination af dagvagt, aftenvagt og nattevagt. En vagt kan være op til 12 timer.
Det er nødvendigt, at du er fleksibel, da vagterne er efter famliens behov, som vi vægter meget højt. Alle vagter er vågne vagter.
Der er vagt hver uge og weekend, og du skal forvente at arbejde hver 2. weekend. Du vil kende din vagtplan fire uger frem.

Vi aftaler nærmere, hvor mange timer din ansættelse bliver på, men det vil være mellem 24 – 30 timer, da det skal gå op med dine kolleger på teamet.

Der vil være intro-vagter i dagstid over en periode.

Vores mål for plejen af barnet i hjemmet er at skabe en tryghed, der gør, at familien kan leve det familieliv, de ønsker – også med de betingelser det giver at have et alvorligt sygt barn.

 

Vi forventer, at du:

  • gerne må have erfaring med epilepsi – intet krav – men VIGTIGT at du kan handle akut, og holde hovedet koldt i akutte situationer
  • brænder for sygepleje af børn
  • er engageret og ansvarsbevidst
  • er mødestabil
  • udviser fleksibilitet
  • kan arbejde selvstændigt
  • har forståelse og respekt for et godt samarbejde med familien

 

Det tilbyder vi

Du vil komme til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at sikre den faglige indsats samt et godt arbejdsmiljø i hjemmet. Du vil få høj medindflydelse og stor mulighed for at sætte dit præg på arbejdet.

I Det Sundhedsfaglig Børneteam er medindflydelse, ansvar, dialog og faglig sparring i fokus. Du får som medarbejder mulighed for at udvikle din faglighed gennem den konkrete opgave, hvor du til hver en tid har mulighed for sparring, men også gennem teammøder, oplæg og andre arrangementer med faglig relevans.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst med DSR.

 

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Vi vil afholde samtaler løbende, og tiltrædelse er snarest muligt. Send os derfor din ansøgning samt CV ved først givne lejlighed.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Driftleder Rikke Fisker på telefon nr. 86 41 63 13 hverdage mellem kl. 8-16. Du kan også vælge at læse meget mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk eller vores Facebook-side @DetSundhedsfagligeBoerneteam.dk