Warning: Declaration of ss_framework_description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /var/www/boerneteam.dk/public_html/wp-content/themes/smartstart/functions/custom-functions.php on line 49
Social- og sundhedsassistent søges til opgave i Århus - Det Sundhedsfaglige Børneteam

Social- og sundhedsassistent søges til børneopgave i Århus

Det Sundhedsfaglige Børneteam søger dygtig og dedikeret SSA til børneopgave i hjemmet i Århus Kommune

Brænder du for sygepleje af børn, og vil du være med til at skabe tryghed?

I Det Sundhedsfaglige Børneteam søger vi en dygtig social- og sundhedsassistent, der brænder for sygepleje af børn i eget hjem.

Er det dig, så vil du blive en del af et dygtigt og engageret team, der gennem behandling og pleje af et barn med specielle behov i barnets eget hjemmet, vil være med til at gøre en betydningsfuld forskel for både barnet og familien.

Vores mål for plejen af barnet i hjemmet er at skabe en tryghed, således at familien kan leve det familieliv, som de ønsker – også med de betingelser det giver at have et behandlingskrævende barn og et sygeplejefagligt team i hjemmet. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega kan se sig selv i stillingen og herved skabe den kontinuitet, som barnet og familien har behov for i opgaven.

Den konkrete opgave er ved et barn med c-pap, og plejen foregår i familiens hjem i Aarhus-området.

Ansættelsen er som udgangspunkt nattevagt torsdag, fredag og lørdag fra kl. 21.00 – 07.00 i lige uger. Du skal dog også dække ind ved ferier og andre behov.

Du vil blive en del af et kompetent sygeplejefagligt team, hvor du vil komme til at arbejde i 10-timers vagter. Alle vagter er vågne vagter.

Denne opgave kan også kombineres med en anden børneopgave, hvor der er der er tale om 12 timers vagter i både dagvagt og nattevagt. Dette kan evt. drøftes ved samtale.

Vi forventer, at du:

  • har gode samarbejdsevner
  • kan arbejde selvstændigt
  • er ansvarsbevidst
  • brænder for sygepleje af børn
  • er mødestabil
  • har forståelse for at arbejde i barnets eget hjem
  • er fleksibel

Derudover er det en fordel, at du har erfaring med:

  • c-pap
  • sygepleje af børn

Det tilbyder vi

Du vil blive en del af et kompetent sygeplejefagligt team, hvor medindflydelse, ansvar, dialog og faglig sparring er i fokus.

Du får som medarbejder i Det Sundhedsfaglige Børneteam mulighed for at udvikle din faglighed gennem den konkrete opgave, hvor du til hver en tid har mulighed for sparring, men også gennem teammøder, oplæg og andre arrangementer med faglig relevans.

I alle vores børneteams er der tilknyttet en ansvarlig tovholder, som er med til at sikre den faglige indsats samt et godt arbejdsmiljø i hjemmet for alle parter.

Løn og ansættelsesforhold

Lønnen er efter gældende overenskomst med FOA.

Ansøgningsfrist

Samtaler vil blive afholdt løbende, og tiltrædelse er snarest muligt efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Driftleder Rikke Fisker på telefon 86 41 63 13 hverdage mellem kl. 8-16. Du kan også vælge at læse meget mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk eller vores Facebook-side @DetSundhedsfagligeBoerneteam.dk