15. november 2019

Sidste jubilar-portræt i denne omgang er af vores dygtige pædagog Mary Hjorth Jørgensen. Mary var Det Sundhedsfaglige Børneteams første medarbejder med en pædagogisk uddannelse. Da Mary for 10 år siden fik mulighed for at blive en del af Det Sundhedsfaglige Børneteam og dermed være med til at gøre en forskel for alvorligt syge børn og deres familier, var hun ikke i tvivl om, at det var det, hun skulle. Marys dedikation til sit job, har samtidig betydet, at hun har været tilknyttet det samme barn i 10 år. 

 

“Det at kunne være med til at gøre en forskel for alvorligt syge børn og deres familier greb mig meget. Jeg føler, at jeg gør en forskel for børn og familier i en vanskelig situation – at mit arbejde rent faktisk nytter noget.

Jeg er i tidens løb blevet tilknyttet mange forskellige børn med mange forskellige diagnoser. Det har fra gang til gang krævet oplæring og tilegnelse af ny faglig viden, sådan at jeg altid har kunnet matche det enkelte barns behov og forstå sygdomsforløbet. Man arbejder meget alene, men det er også et job med frihed under ansvar og mit arbejde foregår også altid i tæt samarbejde med mine kollegaer inde på kontoret.

Jeg oplever en stor tryghed i mit job, da jeg er tilknyttet et fast team. Det giver mig et stort kendskab til barnet og familien – og det skaber tryghed for både dem og mig. Kendetegnende for alle de børneopgaver, jeg har været tilknyttet, er, at der altid er en lille hånd, der gerne vil holdes, når livet er svært.

Jeg synes, jeg har verdens bedste job.”

/Mary Hjort Jørgensen, pædagog i Det Sundhedsfaglige Børneteam

Mary var den første pædagog i Det Sundhedsfaglige Børneteam

 

Mary fejres ved jubilæumsreceptionen tilbage i september.