Pædagog med erfaring med familiebehandling søges – vil du gøre en forskel for unge med særlige behov?

Er du pædagog med erfaring med familiebehandling? Brænder du for at gøre en forskel for en familie med særlige behov for støtte? Billund Kommune.

Er du pædagog? Brænder du for at gøre en forskel for en familie med særlige behov for støtte?

 

Vi søger en dygtig og dedikeret medarbejder til en opgave i Grindsted området i Billund Kommune.

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor der er fokus på bl.a. relationsarbejde, samvær og at skabe en struktureret hverdag i samarbejde med den unge og dennes familie. Du skal ved hjælp af høj faglighed og professionalisme evne at skabe tryghed og stabilitet for den unge i dennes eget hjem/nærmiljø. Du skal have erfaring med arbejdet med familiebehandling samt støttetimer med unge mennesker.

Vagtformen vil være kl. 12:00-17:00 hver torsdag, dog er det vigtigt, at der udvises fleksibilitet i relation til behovet hos familien.

Arbejdet vil have karakter af en pædagogisk/behandlende vinkel, hvorfor det er afgørende, at du anser dette som værende en naturlig tilgang for din opgaveudførelse. Derudover vægtes det, at du anser en ensartet opgaveudførelse som værende en naturlighed i din arbejdsdag.

Der vil i høj grad være behov for rigtig gode samarbejdsevner både ift. den unge og dennes familie.

Det forventes, at du bliver i opgaven til der ikke er et behov for indsatsen længere.

Det tilbyder vi:

Som en del af Det Sundhedsfaglige Børneteam vil du blive mødt af en engageret virksomhed, hvor vores værdigrundlag er det bærende i alle vores opgaveløsninger. Vores værdigrundlag: Tryghed, kontinuitet, dialog, høj faglig standard, familien i fokus – er baseret ud fra 11 års erfaring indenfor sygepleje/støtte af børn i eget hjem.

Du får, som medarbejder i Det Sundhedsfaglige Børneteam, mulighed for at udvikle din faglighed igennem den konkrete opgave, du ansættes til. Man har som medarbejder i Det Sundhedsfaglige Børneteam til hver en tid mulighed for sparring. Der afholdes teammøder, som en fastforankret rutine, oplæg og andre arrangementer med faglig relevans for stillingen.

I alle vores opgaver er der tilknyttet en ansvarlig tovholder, som er med til at sikre den faglige indsats i opgaven, samt et godt arbejdsmiljø i hjemmet for alle parter.

Som ansat hos Det Sundhedsfaglige Børneteam, har du følgende fordele:

 • Du har tid og ro til at yde kvalitativ støtte til barnet/den unge i deres eget hjem
 • Du udøver helhedsorienteret støtte med høj grad af kontinuitet
 • Du følger barnet/den unge gennem deres forløb
 • Du følger barnet/den unge, hvor denne er
 • Dine arbejdsopgaver er klart definerede
 • Du arbejder selvstændigt med konstant mulighed for faglig sparring
 • Du har store muligheder for lærings- og udviklingsmuligheder
 • Du har en attraktiv løn og pensionsopsparing

 

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med familiebehandling, samt en til en støtte til børn/unge
 • Har gode samarbejdsevner og forstår vigtigheden heri
 • Er god til relationer og forstår at skabe dem med respekt for den unge, og dennes familie
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Er ansvarsbevidst
 • Brænder for pædagogisk støtte af børn og unge
 • Er mødestabil
 • Har forståelse og respekt for at arbejde i barnet/den unges eget hjem
 • Er fleksibel
 • Ser muligheder fremfor begrænsninger

Beskrivelse af virksomheden:

Det Sundhedsfaglige Børneteam er specialiseret indenfor individuelt tilpassede pleje/støtte forløb med børn/unge i eget hjem, på institution eller under hospitalsindlæggelser. Det Sundhedsfaglige Børneteam anvender fagligt kvalificerede medarbejdere og sammensætter faste medarbejderteams, der tilpasses det enkelte barn/unges særlige og aktuelle behov. Det Sundhedsfaglige Børneteam beskæftiger fastansatte medarbejdere, samt timelønsansatte medarbejdere – dette for at sikre den nødvendige kontinuitet og stabilitet for barnet/den unges og dennes familie. Virksomheden er i vækst og beskæftiger cirka 80 medarbejdere fordelt over hele Danmark.

Lønforhold:

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:

Samtaler vil blive afholdt løbende, og tiltrædelse er snarest muligt efter aftale. Evt. vi allerede kan starte op fra uge 11.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kathrine Stjernholm Thøgersen på telefon 29629669/22236313 hverdage mellem kl. 8-16. Du kan også vælge at læse meget mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk eller vores Facebook-side @DetSundhedsfagligeBoerneteam.dk