Evaluering og tilfredshed

Når vi færdes i andres hjem, er det vigtigt at vide, at vi gør det på den rigtige måde. Det er afgørende for os, at vi ikke gør en svær situation værre. Derfor evaluerer vi hele tiden vores arbejde og tilbud for at sikre den bedste kvalitet.

 

Spørgeskemaundersøgelse

Vi har i foråret 2013 gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt vores nuværende og tidligere familier. Selve spørgeskemaet er udarbejdet i samarbejde med intensivsygeplejerske og Cand.cur Mette Strømfeldt Lind, som har skrevet kandidatspecialet “Når sygeplejersken flytter ind”.

Formålet med undersøgelsen var at indhente viden om tilfredshedsgraden af vores ydelser, og samtidig få feedback på, hvilke områder vi kan justere indsatsen for at blive endnu bedre.

Vi opnåede en samlet gennemsnitlig score på 9,3 på en skala fra 1 til 10.

 

Det siger de om os

Nedenfor har vi samlet nogle af de udtalelser, vi fik tilbage fra forældre:

“Vi oplevede generelt en meget høj faglighed omkring det sygeplejefaglige, men også en indsigt i familier, der er kriseramte”.

“Det vigtigste for os var, at vi følte os trygge ved at være hjemme – at vi fik plads til at være en familie – at der var et fast team. Vi er evigt taknemmelige for den støtte og omsorg, som teamet udviste for hele vores lille familie. Vi kunne ikke være kommet hjem uden Camilla og teamet.”

“Et fast team – og ved sygdom dækkes det udelukkende af andre fra teamet. Det sætter vi stor pris på. Vores søn er tryg ved det.”

“Et kæmpe plus at der er en koordinator. Altid nem at få kontakt med og hjælper og aflaster meget ift. møder og kontakt til læger.”

“Et fast team. God oplæring af nyansatte. Camilla er som kontaktperson “den røde tråd”. De ansatte tager ansvar for opgaven. Vi har tillid til hinanden.”

“Søde vagter. De gør deres arbejde – sygeplejen i det. Er rare mod os og vores barn”.

“Det har haft den store betydning, at vi som familie stadig hænger sammen, at vi har overskud til at få vores hverdag til at fungere. Samt at vi også har overskud/energi til at tage os af vores to andre drenge”.

“Det var vigtigt for os at føle, at Det Sundhedsfaglige Børneteam havde styr på pasningen af vores barn, så vi kunne føle os trygge”.