Mandag den 15. februar 2016

Det går godt for Det Sundhedsfaglige Børneteam, og vi dækker en stadig større del af Danmark, hvilket betyder, at vi har udvidet kontorstaben, der står for administrationen. Derfor flytter vi til nye lokaler.

Sundhedshuset i Randers danner rammerne om den administrative del af Det Sundhedsfaglige Børneteam. Det er et fantastisk hus fyldt med sundhedsfaglige kundskaber. Det går godt for Det Sundhedsfaglige Børneteam og vi dækker en stadig større del af Danmark. For at kunne følge med og hjælpe alle de nye familier har vi udvidet kontorstaben, der står for administrationen. Det har betydet, at vi ikke længere kan være i vores kontorer.

En overgang så det ud som om vi skulle flytte helt ud af sundhedshuset og det ville have været en skam. Det er på mange måder givende at være en del af det sundhedsfaglige fællesskab her. Heldigvis er vi ikke de eneste med vokseværk og en anden organisation måtte flytte ud af sine lokaler, lige ved siden af vores. Derfor fik vi mulighed for at få nye større lokaler, hvor vi alle sammen kan være.

I fremtiden vil vi offentliggøre arrangementer i huset på vores Facebook-side og LinkedIn. Der er både foredrag og sociale arrangementer, men alle med et sundhedsfagligt sigte.

Nye lokaler