Den 27. september 2017

Hvordan er det at have et team af vores sygeplejersker og assistenter i sit hjem 24 timer i døgnet? Hvor opholder vi os, og spiser vi med ved middagsbordet om aften? Det er spørgsmål som naturligvis melder sig hos familierne, når de hører om muligheden for døgndækning.

 

KalleNår et team af vores sundhedsfaglige medarbejdere “flytter ind” hos en familie, så ved vi godt, at vi er et helt nyt element i familiernes hjem og hverdag. Vi har derfor stor forståelse og respekt for familierne og den situation, de står i. Vi ved også, at det aldrig er muligt at forudsige, hvordan man som familie vil reagere i situationen, og mange familier opdager det først, når der er gået noget tid.

For nylig flyttede vi ind hos den for tidligt fødte Kalle og hans familie. Camilla, der er mor til Kalle, har en blog, hvor hun skriver om livet som familie med et præmatur barn. 
I indlægget Om at have døgnhjælp i hjemmet giver Camilla et indblik i, hvordan det er at have os i hjemmet alle døgnets 24 timer. Hun fortæller blandt andet om, hvor vi opholder os og om vi spiser med ved middagsbordet om aftenen.

Tak for de meget fine ord.