Mandag den 15. februar 2016

Fra den 10.-12. maj 2016 er der messe i Bellacenter. Her er fokus på behandling og rehabilitering inden for det sundhedsfaglige felt. Det Sundhedsfaglige Børneteam vil være til stede med en stand.

Health & Rehab Scandinavia er fagmessen for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, serviceydelser samt pleje- og hospitalsudstyr. Det er ikke kun en traditionel fagmesse; en lang række faglige konferencer, seminarer og workshops, gør messen til et vigtigt forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling.

I 2016 er messens overordnede tema Et selvstændigt liv. For Det Sundhedsfaglige Børneteam er det vigtigt at være til stede til denne type af events, så vi altid kan være opdaterede omkring den nyeste viden inden for det sundhedsfaglige område. Vi har som mål at kunne give den bedste pleje til alvorligt syge børn.  Samtidig er det også vigtigt at være til stede, så vi kan formidle budskabet om vores arbejdet og mulighederne for behandling og pleje i hjemmet. Det er vigtigt at kendskabet til mulighederne øges, så fagpersonalet inden for området kan træffe de bedst mulige valg for børnene og deres familier. Det er det, der er Det Sundhedsfaglige Børneteams mål.

Vi ser frem til messen og glæder os til at komme hjem med en masse spændende og relevant ny viden.