Warning: Declaration of ss_framework_description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /var/www/boerneteam.dk/public_html/wp-content/themes/smartstart/functions/custom-functions.php on line 49
Genoplivningskursus - Det Sundhedsfaglige Børneteam

 

 
 
Mandag den 15. februar 2016

Det Sundhedsfaglige Børneteam afholder næste kursus i genoplivning i april 2016 på Randers Sundhedscenter. Kurset henvender sig til alle medarbejdere ved Det Sundhedsfaglige Børneteam og afholdes fire gange årligt.

I Det Sundhedsfaglige Børneteam er det en af kerneværdierne at sikre, at vores medarbejdere har den bedste uddannelse og er fagligt kompetente. Derfor sender vi med mellemrum vores medarbejdere på kursus. På den måde sikrer vi, at de er opdaterede omkring de nyeste metoder og teknikker. Dette gælder også når det handler om genoplivning.

Som medarbejder i SFB, skal man være i stand til at håndtere de kritiske situationer der opstår. Det kræver at man er opdateret på bl.a. førstehjælp. Og særligt førstehjælp til børn.

Derfor har vi som krav at vores medarbejdere deltager i ét af de fire årlige kurser i genoplivning. Det sikrer at den faglige viden i teamet er opdateret og medarbejderne har styr på den sidste nye viden. På den måde kan vi skabe den bedste sikkerhed for familierne og deres børn.

Kurset bliver afholdt i april. Nærmere information følger på Facebook og LinkedIn.

 

Kursus Genoplivningskursus

Modelfoto: Colourbox.com