Det Sundhedsfaglige Børneteam afholder næste kursus i genoplivning 16. november i Randers Sundhedscenter. Kurset henvender sig til alle medarbejdere ved Det Sundhedsfaglige Børneteam og afholdes fire gange årligt.

I Det Sundhedsfaglige Børneteam er det en af kerneværdierne at sikre, at vores medarbejdere har den bedste uddannelse og er fagligt kompetente. Derfor sender vi med mellemrum vores medarbejdere på kursus. På den måde sikre vi, at de er opdaterede omkring de nyeste metoder og teknikker. Dette gælder også når det handler om genoplivning.

Som medarbejder i SFB, skal man være i stand til at håndtere de kritiske situationer der opstår. Det kræver at man er opdateret på bl.a. førstehjælp. Og særligt førstehjælp til børn.

Derfor har vi som krav at vores medarbejdere deltager i ét af de fire årlige kurser i genoplivning. Det sikrer at den faglige viden i teamet er opdateret og medarbejderne har styr på den sidste nye viden. På den måde kan vi skabe den bedste sikkerhed for familierne og deres børn.

Vi holder årets sidste genoplivningskursus d.16. november 2016.