Leder og hovedansvarlig sygeplejerske, Camilla Bach Sørensen

Camilla Bach Sørensen har mange års erfaring med behandling og pleje af syge børn på børneafdelinger. Derudover har hun erfaring med hjemtagning, koordinering og pasning af syge børn i hjemmet fra ansættelse i vikarbureau.
I 2009 startede hun Det Sundhedsfaglige Børneteam.

Medarbejdere

Der er på nuværende tidspunkt ca.100 ansatte i Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam. Det er en blanding af fastansatte og faste timelønnede som er uddannede til at varetage pleje og behandling af syge børn, og som ofte har erfaring fra børneafdelinger. Ca. 30 af disse medarbejdere varetager endvidere opgaver, de er specielt og tidsbestemt headhuntede til. Det kan for eksempel være en sygeplejerske, der er ansat på børneafdelingen, som får mulighed for at fortsætte samarbejdet med et barn og en familie, de allerede kender.

De ansatte repræsenterer følgende faggrupper:

  • Sygeplejersker
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Pædagoger
  • Pædagogiske assistenter
  • Ufaglærte

I særlige tilfælde har vi mulighed for at tilbyde ufaglærte medarbejdere. Vi sørger for, at den pågældende medarbejder gennemgår en grundig introduktion og oplæring. På den måde sikrer vi, at medarbejderen har de rette kompetencer til at varetage opgaven.

Team

Der bliver etableret et team af medarbejdere til hvert enkelt barn. Teamet består af en teamansvarlig sygeplejerske og en stab af ansatte, som vi sætter sammen efter de opgaver, de skal løse. Desuden tilknytter vi et passende antal afløsere, som kan tage over i tilfælde af sygdom og ferie.

Læs om hvilke krav, vi stiller til vores ansatte