En arbejdsplads med fokus på kvalitet

Vi går ikke på kompromis, hvad angår kvalitet af den behandling og sygepleje, vi tilbyder børn i eget hjem. Vi er stolte over vores tilbud. De ansatte er midlet til, at vi kan opfylde vores mål, og derfor sætter vi trivsel og arbejdsglæde i højsædet.

Som ansat hos os har du følgende fordele:

  • Du har tid og ro til at yde en kvalitativ sygepleje til syge børn
  • Du udøver helhedsorienteret sygepleje med høj grad af kontinuitet
  • Du følger børnene i hele deres forløb
  • Dine arbejdsopgaver er klart definerede
  • Du arbejder selvstændigt med konstant mulighed for faglig sparring
  • Du har lærings- og udviklingsmuligheder
  • Du har indflydelse på dine arbejdstider
  • Du har en attraktiv løn og pensionsopsparing

Hvad siger vores medarbejdere?

I Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam er vi stolte af og glade for vores meget dygtige og yders engagerede medarbejdere. Alle i Det Sundhedsfaglige Børneteam er til dagligt med til at gøre en verden til forskel for familier med børn og unge med særlige behov, og det er noget, der kan mærkes på arbejdsglæden – at vi gør en forskel og skaber tryghed.

Mary, pædagog i Det Sundhedsfaglige Børneteam:

“Jeg føler, at jeg gør en forskel for børn og familier i en vanskelig situation – at mit arbejde rent faktisk nytter noget. Jeg oplever en stor tryghed i mit job, da jeg er tilknyttet et fast team. Det giver mig et stort kendskab til barnet og familien – og det skaber tryghed for både dem og mig. Kendetegnende for alle de børneopgaver, jeg har været tilknyttet, er, at der altid er en lille hånd, der gerne vil holdes, når livet er svært. Jeg synes, jeg har verdens bedste job.”

Heidi, sygeplejerske i Det Sundhedsfaglige Børneteam: 

Det er motiverende for mig at få lov til at følge barnet og familien på tæt hold og se, hvilken forskel jeg er med til at gøre i deres hverdag. Jeg brænder for at arbejde med sygepleje af børn, og jeg er glad for mit job, fordi jeg rent faktisk få lov til at yde sygepleje. Jeg får lov til at sætte mit aftryk, og jeg er med til at gøre en forskel for et barn med alvorlig sygdom og dets familie. Det er en fed måde at være sygeplejerske på.”

Lotte, genoplivningsinstruktør i Det Sundhedsfaglige Børneteam: 

” Jeg møder altid søde og glade medarbejdere, når jeg underviser, og jeg fornemmer en stor arbejdsglæde. Jeg er meget glad for at kunne holde mine faglige kompetencer indenfor børnesygepleje ved lige, når jeg arbejder for Det Sundhedsfaglige Børneteam.” 

Kirsten, psykiatrisk sygeplejerske i Det Sundhedsfaglige Børneteam:

“Det er en fantastisk følelse at være med til at gøre en positiv forskel for familier, der har det svært. Jo større kamp, jo større faglig stolthed og tilfredshed giver det, når man kan se, at der er så meget, der faktisk lykkes. Det får det til at være det hele værd.”

Helene, sygeplejerske i Det Sundhedsfaglige Børneteam:

“Når jeg sidder og reflekterer over, hvad jeg har lavet de seneste fem år i Det Sundhedsfaglige Børneteam, husker jeg en masse fantastiske oplevelser, som jeg ikke ville have fået som sygeplejerske på min gamle arbejdsplads. Jeg har blandt andet fået indblik i det engelske sygehusvæsen, én gang på Birmingham Children’s Hospital og to gange på Great Ormond Children’s hospital i London.”

Bodil, sygeplejerske i Det Sundhedsfaglige Børneteam:

“… og så får jeg lov at nyde synet af et barn, som har haft en dejlig juleaften hjemme sammen med sin familie. Det giver mig en stor tilfredsstillelse og stolthed over det arbejde, som jeg får lov til at udføre i hjemmene. Og juleaften er ingen undtagelse.”