Det Sundhedsfaglige Børneteam søger en dygtig og dedikeret SSA til børneopgave i hjemmet. Randers Kommune

Brænder du for sygepleje af børn og vil du være med til at skabe tryghed?

 

I Det Sundhedsfaglige Børneteam søger vi dygtige social- og sundhedsassistenter som afløsere, der brænder for sygepleje af børn.

Er du vores afløser, vil du blive en del af et dygtigt og engageret team, der gennem behandling og pleje af et sygt barn i hjemmet vil være med til at gøre en betydningsfuld forskel for både barnet og familien.

Vores mål for plejen af barnet i hjemmet er nemlig at skabe en tryghed, således familien kan leve det familieliv, de ønsker – også med de betingelser det giver at have et alvorligt sygt barn og et sygeplejefagligt team i hjemmet døgnet rundt.

Opgaven foregår i familiens hjem i Randers-området, og du vil have en vigtig del i barnets hverdag. Opgaven vil være bl.a. være aflastning/leg og læring kombineret med respiratorisk overvågning. Der vil være medicingivning, personlig pleje og lejring, uanset om det er dagvagt eller nattevagt.
Vi følger med barnet i institution alle hverdage, og i weekenden er vi sammen med barnet og familien, som familien nu ønsker det på deres fridage.

Der er vagtdækning alle ugens dage, og dagvagterne er fra kl. 7.00 – 19.00 og nattevagterne er fra kl. 19.00 – 7.00.

Du ansættes som afløser, og skal kunne dække ind for det faste personale ved ferie og sygdom.
Yderligere kan der være mulighed for, at vi kan aftale nogle faste dage hver måned, hvor du vil kunne planlægges i vagt. Det er vigtigt, at du vil have kontinuerlige vagter og være et kendt ansigt hos barnet og familien.

Teamet kender sin vagtplan fire uger frem.

Du vil i din opstart gennemgå et oplæringsforløb med dygtige, gode kollegaer.

Vi forventer, at du:

  • har gode samarbejdsevner
  • kan arbejde selvstændigt
  • er ansvarsbevidst
  • brænder for sygepleje af børn
  • er mødestabil
  • Kan se dig selv i opgaven som en blivende medarbejder, og ikke blot for en kort periode
  • har forståelse for at arbejde i barnets eget hjem
  • er fleksibel

Derudover er det et krav, at du har erfaring med:

  • BI-PAP/C-PAP
  • Respiratoriske patienter

Det er en fordel, hvis du har erfaring med sygepleje af børn og har min. to års erfaring som social- og sundhedsassistent.

Det tilbyder vi

Du vil blive en del af et kompetent sygeplejefagligt team, hvor medindflydelse, ansvar, dialog og faglig sparring er i fokus.

Du får som medarbejder i Det Sundhedsfaglige Børneteam mulighed for at udvikle din faglighed gennem den konkrete opgave, hvor du til hver en tid har mulighed for sparring, men også gennem teammøder, oplæg og andre arrangementer med faglig relevans.

For hvert team er der tilknyttet en ansvarlig tovholder, som er med til at sikre den faglige indsats samt et godt arbejdsmiljø i hjemmet.

Løn og ansættelsesforhold

Lønnen er efter gældende overenskomst med FOA.

Ansøgningsfrist

Samtaler vil blive afholdt løbende, og tiltrædelse er snarest muligt efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores daglig leder Rikke Fisker
på telefon 86 41 63 13 / 22 23 63 13 hverdage mellem kl. 8-16. Du kan også vælge at læse meget mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk eller vores Facebook-side @DetSundhedsfagligeBoerneteam.dk