18. august 2017

Igen i år deltog Det Sundhedsfaglige Børneteam i DHL Stafetten i Mindeparken i Aarhus. Vejrguderne var os dog ikke nådige, men det gjorde ikke spor, for det massive regnvejr resulterede blot i, at vores løbere løb endnu hurtigere for at komme i mål og tilbage i tørvejr.

 

8

Både løbere og heppere var på dagen mødt op i flotte løbetrøjer, der var påtrykt Det Sundhedsfaglige Børneteams logo. Kort forinden stafettens start viste det sig dog, at det ville blive en våd affære for os alle, da himmelen åbnede sig og det begyndt at stå ned i tykke stråler. De flotte løbetrøjer måtte derfor vige pladsen til fordel for regnjakkerne.

Og regnvejret fortsatte. På trods af det meget våde vejr gennemførte vores hold a fem løbere dog stafetten i tiden 2:15:53. Det synes vi nu selv var ret godt klaret. Det våde vejr resulterede da også i en rigtig hyggelig stemning under de to pavilloner, som vi (heldigvis) havde sat op. Alt i alt var det en rigtig hyggelig aften, hvor humøret var højt og løbeskoene hurtige.

Se flere billeder fra DHL Stafetten på vores Facebook-side.