Brænder du for sygepleje af børn og vil du være med til at skabe tryghed?

Det Sundhedsfaglige Børneteam søger en dygtig sygeplejerske med epilepsierfaring. der kan fungere som afløser.

Er det dig, så vil du blive en del af et dygtigt team, der gennem behandling og pleje af et sygt barn i hjemmet er med til at gøre en betydningsfuld forskel for både barnet og familien.

Vores mål for plejen af barnet i hjemmet er nemlig at skabe en tryghed, der gør, at familien kan leve det familieliv, de ønsker – også med de betingelser det giver at have et alvorligt sygt barn og et sygeplejefagligt team i hjemmet en stor del af døgnet.

Den konkrete opgave er ved et barn med epilepsi, og plejen foregår i familiens hjem i Kolding-området.  Der er tale om en ansættelse med varierende timeantal. Vagtformen er primært nattevagter i tidsrummet fra kl. 23.30-8.30. Aftenvagter i tidsrummet 14.30-23.45 kan dog også forekomme.

Du vil i din opstart gennemgå et oplæringsforløb med dygtige, gode kollegaer.

Vi forventer, at du:

– kan arbejde selvstændigt

– er ansvarbevidst

– er mødestabil

– udviser fleksibilitet

-brænder for sygepleje af børn


Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst med DSR.


Ansøgningsfrist

Vi vil afholde samtaler løbende, og tiltrædelse er snarest muligt. Send os derfor din ansøgning samt CV ved først givne lejlighed.


Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Rikke Fisker på telefon 30 35 36 89. Du kan også sende os på mail job@boerneteam.dk. Er du interesseret i at få et indblik i vores hverdag og de emner, der optager os, så tag et kig på vores Facebook-side @DetSundhedsfagligeBoerneteam.

Send din ansøgning samt CV via mail til job@boerneteam.dk eller pr. post til Det Sundhedsfaglige Børneteam, Biografgade 3, 4. sal, 8900 Randers C.