Sygeplejerske til børneopgave i Randers

Er du sygeplejerske? Vi søger en dygtig og dedikeret sygeplejerske til børneopgave i eget hjem. Randers Kommune

Brænder du for sygepleje af børn og vil du være med til at skabe tryghed?

 

I Det Sundhedsfaglige Børneteam søger vi en dygtig sygeplejerske som afløser, der brænder for at arbejde med børn med særlige behov i eget hjem.

Er det dig, så vil du blive en del af et dygtigt og veletableret team, der gennem behandling af et barn med særlige behov, er med til at gøre en betydningsfuld forskel for både barnet og familien.

Du vil være fast afløser på teamet, og skal derfor kunne træde til med kort varsel i forbindelse med sygdom, ferie mm. Det kan også være, at vi sammen kan aftale et fast antal vagter på en måned – vigtigst af alt er, at du kan træde til hurtigst muligt.

Opgaven foregår i familiens hjem i Randers-området. Opgaven er ved et barn med autisme, hvor aflastning kombineres med en sygeplejefaglig ernæringsindsats samt leg/læring.
Vagtformen er en kombination af aften- og nattevagter, der henholdsvis ligger fra kl. 12.00/13.30 – 22.00 og fra kl. 22.00 – 8.30. Dette gør sig gældende hele ugen. Du får oplæring inden første vagt.

Timeantal drøftes nærmere ved jobsamtalen.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med c-pap
  • har gode samarbejdsevner
  • kan arbejde selvstændigt
  • er ansvarsbevidst
  • brænder for at aflaste og støtte børn med særlige behov
  • er mødestabil
  • har forståelse for at arbejde i barnets eget hjem
  • er fleksibel
  • har forståelse og respekt for et godt samarbejde med familien

Det tilbyder vi

Du vil blive en del af et kompetent team, hvor medindflydelse, ansvar, dialog og faglig sparring er i fokus.

Du får som medarbejder i Det Sundhedsfaglige Børneteam mulighed for at udvikle din faglighed gennem den konkrete opgave, hvor du til hver en tid har mulighed for sparring, men også gennem teammøder, oplæg og andre arrangementer med faglig relevans.

For hvert team er der tilknyttet en ansvarlig tovholder, som er med til at sikre den faglige indsats samt et godt arbejdsmiljø i hjemmet.

Løn og ansættelsesforhold

Lønnen er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Samtaler vil blive afholdt løbende, og tiltrædelse er snarest muligt efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores teamleder Annette Lilliendahl Jensen på mail job@boerneteam.dk eller på telefon 40 45 84 25 hverdage mellem kl. 8-16. Du kan også vælge at læse meget mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk eller vores Facebook-side @DetSundhedsfagligeBoerneteam.dk