Det Sundhedsfaglige Børneteam søger en dygtig og dedikeret sygeplejerske, der ved hjælp af høj faglighed og professionalisme evner at skabe tryghed omkring et barn med svær epilepsi.

Er det dig, vil du blive en del af en veletableret virksomhed, der gennem behandling og pleje af barnet i hjemmet gør en betydningsfuld forskel for hele familien.

Den konkrete opgave er ved et barn med svær epilepsi, og plejen/aflastningen foregår i familiens hjem i Randers området.
Arbejdet vil bl.a. bestå af behandling af anfald og vurdering af stimuli omkring barnet. Ligeledes skal du aflaste forældrene i det tidsrum, hvor vi er repræsenteret i hjemmet, således forældre også kan håndtere hjemmets andre søskende.
Det er et krav, at du er vant til akut sygepleje samt formår at handle på anfald, og give respiratorisk indsats i akutte situationer.

Vagtformen er dagvagt alle hverdage. På nuværende tidspunkt er vagttiderne fra kl. 12.00 – 18.00.

Det er nødvendigt, at du er fleksibel, da vagterne er efter familiens behov, som vi vægter meget højt.
Vores mål for sygeplejen af barnet i hjemmet er at skabe en tryghed, der gør, at familien kan leve det familieliv, de ønsker – også med de betingelser det giver at have et alvorligt sygt barn.

Du vil kende din vagtplan fire uger frem.

Ansættelsen svarer til 30 t/uge.
Der er ikke dækning i weekends og omkring helligdage.

Vi forventer, at du:

Det tilbyder vi

Du vil komme til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at sikre den faglige indsats samt et godt arbejdsmiljø i hjemmet. Du vil få høj medindflydelse og stor mulighed for at sætte dit præg på arbejdet.

I Det Sundhedsfaglig Børneteam er medindflydelse, ansvar, dialog og faglig sparring i fokus. Du får som medarbejder mulighed for at udvikle din faglighed gennem den konkrete opgave, hvor du til hver en tid har mulighed for sparring, men også gennem teammøder, oplæg og andre arrangementer med faglig relevans.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst med DSR.

I vores overenskomst med DSR er sygeplejerskers grundløn med timeantal på 37 timer pr. uge 37.799,82 kr. Dette er grundløn uden tillæg mm.

Det vil sige, at grundløn pr. time er 235,76 kr. – oveni dette tilregnes diverse tillæg og pension, hvoraf Arbejdsgiver betalt bidrag er 8,63% og egen bidrag ligger på 4,27 i alt = 12,9%

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Vi vil afholde samtaler løbende, og tiltrædelse er snarest muligt. Send os derfor din ansøgning samt CV ved først givne lejlighed.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Rikke Fisker på tlf. nr. 86416313 / 22236313 på hverdage mellem kl. 8-16. Du kan også vælge at læse meget mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk eller vores Facebook-side @DetSundhedsfagligeBoerneteam.dk